Till startsidan

Vandring i grupp (Kungälv)

Klicka för större bild
Vandring i grupp

Njut av naturen tillsammans med trevligt sällskap. Följ med på vandringar i skogen tillsammans med Aktiva seniorer. Modern forskning visar att motion förebygger demens och förbättrar vår hjärnkapacitet. Vi är en liten del av den ”hjärnstarksprocess”, som du som senior kan delta i, för att förbättra dina chanser till ett fortsatt rikt liv. Delta i föreningens motionsaktiviteter och gör dina vardagliga motionsrundor så ska vi inspirera dig att ta i lite mer, få lite mer skogsluft, möta inspirerande kamrater och få njuta av naturens läkande krafter under våra gemensamma vandringar.


Kläder efter väder, ryggsäck med mat, vatten, sittunderlag och stavar är bra och nödvändig utrustning att bära på och med sig.

Samling är oftast på parkeringen vid ”gamla simbadet” eller kanotklubben i Kungälv för gemensam avresa kl 10.00. Alternativ samlingsplats kan vara Spekeröds Danspalats i Stenungsunds kommun. Samtliga vandringar kommer att ta mellan 2-3 timmar+ transporten till och från utgångsläget för vandringen. Du ska ha kondition för att orka vandra våra sträckor. De flesta vandringar går i skogen på mindre stigar!


När: Höstens tema är: Vända/n!
25 AugustiGrottvända, Ranebo, Jörlanda, Svartedalen
22 SeptemberRomesjönsvändan, Romelanda, Kungälv
20 OktoberVattenfallsvända, Bäck, Svartedalen
24 NovemberKullenvändan, Stenungsund


Anmälan: Anmälan till våra fredagsvandringar sker till Lars och Ann-Britt Smitterberg, lars.smitterberg@telia.com senast torsdag innan vandringen klockan 09.00. Alla som har lämnat sin mailadress kommer att få en kallelse en vecka innan vandringen med beskrivning av startplats och av naturen.Antalet vandrare är begränsat till 30 personer. Först till kvarn får vandra!

Pris: Medlemskap i Aktiva Seniorer för 100 kr/år.

Arrangör: Aktiva seniorer i Kungälv

Hemsida: Länk till hemsida

Kontakt: Lars och Ann-Britt Smitterberg

Tel: 0705-51 19 33

E-post: lars.smitterberg@telia.com
« Tillbaka

Kontaktperson: Jenny Melin, tel. 010-488 81 64
» Om hemsidan (cookies m.m.)
© Samordningsförbundet Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn 2015-2017
Produktion: Larssonline Webbdesign